Lad elbilen på en trygg måte!
Elbileiere, unngå feil! Lad trygt og effektivt.

Sliter du eller dine kunder av rekkeviddeangst? Løsningen kan være el-fordeler! Ved å ha gode lademuligheter hjemme eller på jobben kan du sikre maksimal utnyttelse av elbilen og batterilevetiden.

Det finnes omtrent tre typer lading: hjemmelading, bortelading og hurtiglading. Forskjellene er kabeltypen, prisen og ladetiden. Hurtigladere på ulike ladestasjoner kan bli veldig dyrt, og bortelading vil ikke alltid kunne lade bilen din godt nok. Derfor er det beste og billigste å ha en egen hjemmelader. En hjemmeladerboks vil gi raskere lading, mer sikkerhet og har egen fastmontert kabel. Dessverre er det flere som lader usikret og farlig.

 

Lader du din el- eller hybridbil ulovlig hjemme?

Flere og flere kjøper i dag elbil, men hvordan man bør lade den er ikke alle som vet. Det er kanskje ikke så rart. Ganske mange lader fra vanlige stikkontakter hjemme. Dette kan føre til overbelastning og brann i det elektriske anlegget. Det er viktig å huske på at elbiler ikke har større fare for brann enn andre biler, det er veldig sjelden batteriet brenner, men om brannen først har startet er det vanskeligere å slukke. DSB anbefaler derfor at kontakten du bruker er sikret med minst 10 ampere og B-jordvern, eller en vegglader. Som fersk elbil eier kan det kanskje virke som en jungel der ute, men slapp av. Det finnes enkle løsninger og Vi hos TRG-elektro har god oversikt og råd til valg av riktig ladestasjon for ditt bruk.

 

Unngå feil! Installer en egen hjemmeladerboks

En vegglader, som også kalles hjemmeladerboks kan nå opp til 32 ampere, 22 kilowatt i timen. Med høyere ampere får du raskere lading av elbilen, og kan også lade to elbiler. Kontakt oss i TRG-elektro for mer informasjon og anbefaling av riktig hjemmeladerboks der du bor, eller ved din bedrift. Vi har god garanti og erfarende og registrerte elektrikere som kan ordne dette for deg. Vi installerer din egen strømkurs fra en spesiell ladekontakt som er beregnet på lading av elbil. Det er viktig at du har et eget elektrisk anlegg med mulighet til å lade utenfor huset, eller i garasjen. En registrert elektroinstallatør kan undersøke slik at sikkerheten for ditt forbruk. Kapasiteten kartlegges og du får trygg og stabil lading hjemme, i fellesgarasjer eller til din bedrift.

 

Ditt behov i fokus

TRG-elektro har hjemmeladestasjoner i ulike hurtighetsgrader, inkluderer alle bilmerker og tilbyr gunstige finansieringsløsninger. Kan også installere AMS måling. Bilen lader automatisk når strømmen er billigst på døgnet. Alt etter ditt ønske. Slik at du kan få maksimal utnyttelse av bilen og frihet til å lade når det passer deg med sikkerhet.


Interessert i vår kampanje?

Fyll ut skjema og vi tar kontakt