Om oss

 

TRG-elektro AS

TRG-elektro AS ble etablert i 2006 av Ove Graneng, Frank Taug og John Arne Roli som alle har over 20 års erfaring i bransjen. Vi består i dag av 20 ansatte og holder til på Bryn i Oslo. Hos oss er det mange dyktige montører og lærlinger som leverer kvalitet, kunnskap og kreativitet.

Asker Trekanten-1

Samarbeidspartnere

Vi har et stort nettverk av gode samarbeidspartnere som gir oss muligheten til å tilby en komplett installasjon. Vi er tilknyttet Sikringen som er en landsdekkende kjede av elektrikere. Dette innebærer at vi får gode avtaler med leverandører og kan tilby konkurransedyktige priser. 

sikringen-logo
Vålerenga_Oslo_logo
nsu
Primærlogo-Blue
ECL-logo_RGB_coated

Bred erfaring og kompetanse

Vi leverer alle typer elektroinstallasjoner til alle typer bygg – privatboliger, offentlige bygg og næringsbygg. Oppdragene varierer fra små service oppdrag til store installasjoner.

Vi har bred erfaring med butikkinstallasjoner, både når det gjelder prosjektering og lyssetting. Vi har også stor kunnskap og erfaring med rehabilitering av baderom, kjøkken, boliger, næringsbygg og butikker. Med vår brede kompetanse kan vi utføre de fleste typer sterk og svakstrøms installasjoner.

NaeringAlt02-20198836

Spesialiseringer

Vi er en registrert elektrobedrift, har sentral godkjenning og ekomnettautorisasjon. Vi har spesialisert oss på drift, service og vedlikehold av elektroinstallasjoner. Med kunder innen disse hovedgruppene: Offentlige bygg og anlegg, næringsbygg og privat ser vi viktigheten av å kurse alle våre ansatte kontinuerlig, slik at kompetansen og kundeoppfølgingen til enhver tid er av det beste.

Våre prosjektledere hjelper til med gode råd om praktiske og kostnadseffektive løsninger.
Ta kontakt og DU vil få en god opplevelse og jobben gjort!

autorisert_EKOMNETT (1)

 

 

 

Miljøfyrtårn-sertifisering

Vi er i prosess med å bli Miljøfyrtårnsertifisert!🌱

Som del av vårt arbeid for et bærekraftig miljø, klima og et bedre arbeidsmiljø, informerer vi om at vi nå er i prosess med å bli Miljøfyrtårnsertifisert.

Vi ser på miljøansvar som en felles oppgave. Derfor oppfordrer vi våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører til å vurdere sertifisering for sammen å bidra til en grønnere fremtid. La oss samarbeide for bærekraftig utvikling.

Vi anser åpenhet om vårt arbeid med klima, miljø og arbeidsmiljø som viktig. Dette gir våre kunder og andre interessenter mulighet til selv å vurdere vårt engasjement og innsats.

03 Vi tar miljøansvar
04 Grønn omstilling
02 Vi satser på bærekraft