Smarthusteknologi kan installeres i alle hjem


smarthus

Smarthusteknologi kan installeres i alle hjem

 

Smarthusteknologi gir deg muligheten til å styre lys, varme og sikkerhet fra mobiltelefonen. Elektromontøren Damian i TRG-Elektro opplever at stadig flere ønsker et smartere hjem og ha mer fokus på miljø.

 

Vi opplever en økende trend med smarthusteknologi og får stadig flere kunder som er nysgjerrige. Ifølge elektromontøren Damian så ønsker flere å benytte seg av muligheten å få et mer praktisk hjem og samtidig unngå å sløse strøm.

 

Det finnes veldig mange muligheter innen smarthusteknologi, og det er stadig flere som ønsker å benytte seg av mulighetene i en hektisk hverdag. Lys, varme, sikkerhet og underholdning kan automatiseres eller styres fra mobilen, forteller Damian.

 

Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. Det gir dere muligheten til å styre alt i huset gjennom trådløse brytere, mobil, PC, smartklokke og tablet. Energiforbruket er tilrettelagt din hverdagssituasjon og tilpasser strømforbruket basert på behovet til familien. Eksempler på det er at du kan skru av all strømmen i huset gjennom en bryter på vei ut eller kan regulere varmetemperaturen fra mobilen hvor som helst i verden.

Her kan du lese om hva du kan styre med smarthusteknologi.

 

Forbrukere er mer bevisste på eget strømforbruk

Damian forteller oss at kundene er mer bevisste i dag og ønsker å ta miljøvennlige valg.

 

Vi merker at det grønne skiftet stadig er viktigere for kundene våre. Det har frem til nå vært vanskelig for kundene å få en fullstendig oversikt over deres strømforbruk. Med smarthusteknologi kan kundene våre enkelt analysere når og hvor de bruker mest strøm, sier Damian.

Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At kundene kan spare miljøet og penger samtidig opplever mange som en fin bonus. Energiforbruket er tilrettelegges dere hverdag ift. til jobb, livsstil og familie.

 

Våkner du for eksempel klokken seks, så har du muligheten til å automatisere varmestyringen. Leiligheten kan varmes før du våkner og samtidig kjøles når dere er på vei ut døren. Det er en fin mulighet til å redusere strømforbruket når man er ikke er hjemme, forteller Damian.

 

Hvem kan benytte seg av smarthusteknologi?

Det er veldig mange av kundene til TRG-Elektro som er nysgjerrige på hva som kreves for å installere smarthusteknologi. Damian, forteller oss at det er veldig mange som lurer på om de må pusse opp, bytte det elektriske anlegget eller andre dyre investeringer.

 

Det er veldig mange som blir overrasket når jeg forteller dem at de ikke trenger å pusse opp eller endre det elektriske anlegget. Smarthusteknologi settes opp på eksisterende installasjoner og ingen nye ledninger er nødvendig, ler Damian.

 

Veldig mange starter med strømstyring for å styre dimmere og lyset i boligen, og benytter seg av muligheten til å koble til flere brytere sammen. I TRG-Elektro starter vi med å kartlegge behovet til våre kunder. Det er enkelte kunder som bruker kjelleren og overetasjen mindre, og da er det viktig å fokusere på områdene som er viktigst. Vi er opptatt av hvor familien oppholder seg mest og bruker mest strøm, slik at husstanden kan få en bedre hverdag, spare strømkostnader og bidra til bedre miljø.

Ler mer om hvilke muligheter som finnes med smarthusteknologi. Eller

Lurer du på hvor det er lurt å starte?

Ta kontakt med Damian for en uforpliktende prat, så kan vi sammen kartlegge dere behov og se på hvilke muligheter som kan være gunstige for dere.