Tjenester til privatmarkedet

Smarthus-teknologi

Smarthus-teknologi

xComfort Smarthus – spar strøm og ta vare på miljøet Smarthus gir deg et nytt nivå av komfort, sikkerhet og energistyring. xComfort er et trådløst styringssystem for det elektriske anlegget i huset, som gir huset smarte funksjoner innen lysstyring, varmestyring, sikkerhet og underholdning. 

Belysning spisestue

Belysning

Vi kan tilby den beste belysningsløsningen som skaper stemningsfull atmosfære til din bolig. Vi monterer LED både innendørs og på utendørsområder.

Sikkerhet

Sikkerhet

De fleste føler seg trygge hjemme, men er ditt hjem og elektriske anlegg godt nok kontrollert og sikret? Les dette før du tenker “det skjer ikke meg”.

Nybygg

Nybygg

Vi virkeliggjør våre kunders idéer til enebolig, rekkehus eller hytte.

Service- og vedlikeholdsarbeid

Service- og vedlikeholdsarbeid

Service- og vedlikeholdsoppdrag er vår spesialitet. Få gode råd på belysning, varme og installasjon.

Energioptimaliserings / enøk

Energioptimaliserings / enøk

Det er en god følelse å spare ei krone her og ei krone der. Sparer man miljøet i tillegg, sover man ekstra godt om natta.

Varmestyring

Lys og varme-styring

Trenger du en spesialist som kan hjelpe deg å finne de riktige løsningen til ditt hjem? Vi hjelper deg med styringssystemer, ENOVA-støtte og ENØK-tiltak.

Ekom spesialist

Ekom spesialist

EKOM handler om alle elektroniske systemer som kommuniserer med omverdenen utenfor ditt hjem.

Båthavn

Båthavn

La oss være en trygg havn for løsninger til din marina

elbillader

Elbillader

Bestill nå! Vi ordner resten. Mangler du lademuligheter hjemme, i borettslag eller sameie? Kanskje ønsker du å gi fordeler til dine ansatte eller dine kunder? En hjemmeladerboks fra TRG-elektro sørger for trygg og effektiv lading i tråd med ekspertenes anbefalinger, helt uten bekymringer. 

shutterstock_376380079-2048x1367

Sikringsskap og når du bør bytte

Systematisk kontroll av sikringsskap er ekstremt viktig. Vi bruker mer strøm nå enn for 20 år siden, har du tenkt over hvor mange strømkomponenter du bruker daglig? Det er en kjent sannhet at feil i det elektriske anlegget utgjør en vesentlig del av brannene i Norge hvert år. Sikringsskap er viktig å kontrollere via service og eventuelt bytte ved behov.

familie_smarthus-600x800-1

Smarthus trenger ikke å være dyrt og komplisert

Smarthus trenger ikke å være dyrt og komplisert. 3 grunner til hvorfor det kan lønne seg for din familie Smarthus dreier seg om muligheten til å styre det elektroniske i huset gjennom trådløse brytere, mobil, PC eller tablet. Energiforbruket er tilrettelagt din hverdagssituasjon og...

Rehabilitering av el-anlegg

Rehabilitering av el-anlegg

Utviklingen i elektromarkedet skjer et forrykende tempo. Skal du pusse opp eller bor i en bolig med gammelt eller utdatert anlegg, ta kontakt med oss.